4K сватбен филм – 4K сватбен видеоклип

4K сватбен филм – 4K сватбен видеоклип

В тази статия ще ви разкажа малко повече за част от нашите услуги, по-специално за нашите сватбени филми и видеоклипове. Ще започна с качеството, с което заснемаме сватбените филми.

4к филм

Какво е 4K видео

4K видео резолюцията е с висока разделителна способност – четири пъти по-голяма от 1080p HD видео. HD видеото е много често срещано, то се използва в повечето телевизори, лаптопи, монитори и дори в смартфони. В днешно време обаче, все повече устройства поддържат 4K видео резолюция, което означава, че в бъдеше всички устройства ще подържат 4K. За да можем да предоставим толкова “голямо видео”, ние разполагаме с камери, които могат да записват с такава разделителна способност. Ние предлагаме 4K видео, защото знаем, че ще искате да запазите спомените си в качество, което ще гледате в бъдеще.

4K сватбен филм

филм

Сватбения филм е видеото, с което ще ви пренесем в сватбения ден от самото начало. Ще ви прекараме през всичките събития по възможно най-интересния и динамичен начин, чрез който няма да усетите и за секунда, как сте стигнали до края. В повечето случаи успяваме да разкажем целия сватбен ден в 1 час и 30 минути. Не натоварващо дълго, както три часово скучно видео, от което по-вероятно ще ви се доспи. Как постигаме това:

  • Оптимизираме частта с хорото, така че да не се повтаря едно и също нещо повече от 1, 2 минути (знаем че хорото има 4, 5 стъпки, които се повтарят в продължение на 30 минути).
  • Скасяваме частта с църковния брак, оставяме всички важни моменти.
  • Оптимизираме частта в която гостите ви подаряват техните пожелания.
  • Цялостна оптимизация. В нашите филми няма да видите как някой просто седи. Всяка една минута е подбрана така, че да разказва историята от Вашият ден.

4K сватбен видеоклип / сватбен трейлър

Това е краткото видео, което със сигурност ще искате да споделите с вашите близки и приятели, както и в социалните мрежи. В повечето случаи се стараем да бъде около 3-4 минути, в които да разкажем целия сватбен ден. В него ще подберем най-интересните моменти от деня без да изгубим историята от сватбеният ден.
Тук е важно да отбележим, че ако искате да включим комерсиална музика във сватбения видеоклип има опасност социалните мрежи да блокират звука, затова ние препоръчваме да ни позволите да използваме лицензирана музика, за която имаме права.

Разгледайте нашите сватбени пакети. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Харесайте ни във FaceBook, това ни кара да се чувстваме специални. 🙂

Най-гледаният сватбен трейлър за 2019

Най-гледаният сватбен трейлър за 2019

През 2019г. имахме честта да станем част от много прекрасни, лични и красиви сватби, като за нас беше истинско удоволствие заснемането и обработката на всяка една от тях. Историята на всяка двойка бе невероятна и уникална, а ние се постарахме да я разкажем по най-добрия начин. Това са трите най-гледани сватбени истории за 2019 година.

Сватбен трейлър номер 3

Трето място се заема от сватбения трейлър на Иванина и Красимир – сем. Пашунови. Във Facebook видеото достигна приблизително 5 000 преглеждания, а в YouTube до момента има над 300 преглеждания. Всяка една двойка получава безплатен онлайн фотоалбум с избрани кадри, с което целим да разкажем цялата история на прекрасния сватбен ден с подбрани моменти. Може да разгледате техния сватбен албум. Благодарим на семейство Пашунови, че ни се довериха в най-специалният си ден!

Сватбен трейлър номер 2

На второ място по гледания се класира сватбения трейлър на Николина и Иван – сем. Маринови. Във Facebook то получи 12 000 преглеждания, а в YouTube над 1 200, като се класира на първо място за най-много гледания в YouTube за 2019г. Техният сватбен трейлър получи над 100 харесвания. Благодарим на невероятно забавното семейство, което ни направи част от техният специален ден! Разгледайте техният сватбен албум.

Сватбен трейлър номер 1

На първо място с над 40 000 преглеждания във Facebook и над 1 000 в Youtube – това е сватбения трейлър на София и Румен – сем. Еремиеви. Тяхното сватбено видео беше харесано над 300 пъти и в двете платформи. Ние искрено им благодарим, че ни направиха част от техният невероятен сватбен ден! Може да разгледате техният сватбен албум.

Това бяха трите най-гледани сватбени трейлъри за 2019, а ние нямаме търпение за класацията за най-гледаният сватбен трейлър за 2020.


Разгледайте нашите сватбени пакети. Харесайте нашата Фейсбук страница, това ще ни накара да се почувстваме специални.