4K сватбен филм – 4K сватбен видеоклип

В тази статия ще ви разкажа малко повече за част от нашите услуги, по-специално за нашите сватбени филми и видеоклипове. Ще започна с качеството, с което заснемаме сватбените филми.

4к филм

Какво е 4K видео

4K видео резолюцията е с висока разделителна способност – четири пъти по-голяма от 1080p HD видео. HD видеото е много често срещано, то се използва в повечето телевизори, лаптопи, монитори и дори в смартфони. В днешно време обаче, все повече устройства поддържат 4K видео резолюция, което означава, че в бъдеше всички устройства ще подържат 4K. За да можем да предоставим толкова “голямо видео”, ние разполагаме с камери, които могат да записват с такава разделителна способност. Ние предлагаме 4K видео, защото знаем, че ще искате да запазите спомените си в качество, което ще гледате в бъдеще.

4K сватбен филм

филм

Сватбения филм е видеото, с което ще ви пренесем в сватбения ден от самото начало. Ще ви прекараме през всичките събития по възможно най-интересния и динамичен начин, чрез който няма да усетите и за секунда, как сте стигнали до края. В повечето случаи успяваме да разкажем целия сватбен ден в 1 час и 30 минути. Не натоварващо дълго, както три часово скучно видео, от което по-вероятно ще ви се доспи. Как постигаме това:

  • Оптимизираме частта с хорото, така че да не се повтаря едно и също нещо повече от 1, 2 минути (знаем че хорото има 4, 5 стъпки, които се повтарят в продължение на 30 минути).
  • Скасяваме частта с църковния брак, оставяме всички важни моменти.
  • Оптимизираме частта в която гостите ви подаряват техните пожелания.
  • Цялостна оптимизация. В нашите филми няма да видите как някой просто седи. Всяка една минута е подбрана така, че да разказва историята от Вашият ден.

4K сватбен видеоклип / сватбен трейлър

Това е краткото видео, което със сигурност ще искате да споделите с вашите близки и приятели, както и в социалните мрежи. В повечето случаи се стараем да бъде около 3-4 минути, в които да разкажем целия сватбен ден. В него ще подберем най-интересните моменти от деня без да изгубим историята от сватбеният ден.
Тук е важно да отбележим, че ако искате да включим комерсиална музика във сватбения видеоклип има опасност социалните мрежи да блокират звука, затова ние препоръчваме да ни позволите да използваме лицензирана музика, за която имаме права.

Разгледайте нашите сватбени пакети. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Харесайте ни във FaceBook, това ни кара да се чувстваме специални. 🙂