Бохо или Класически стил?

Bohemian style colors (Бохо)

Така нареченият бохемски или бохо стил е много популярен в последно време и голяма част от младоженците избират именно този стил за техните сватбени снимки. Той се популяризира през 60-те и 70-те години като стил на обличане и олицетворява свободата, свободният дух и хармонията между човека и природата. Характерно за бохемският стил е семплият грим, семплото облекло, естествените материи и цветове, съчетани с разнообразни аксесоари. Пример за това са цветя в косата, различни пръстени, гривни и др. Фотографията в бохо стил набляга на естествената светлина, неутралните и земни цветове като бяло, зелено, синьо и оранжево/кафяво. Това предава на снимката усещането за свобода и свързаност на човека с природата. Бохо стилът е включен само в нашия ЗЛАТЕН ПАКЕТ.

Classic colors

При класическото заснемане, което ние предлагаме, наблягаме на естествените цветове и само лека корекция на наситеността. При този стил се използва както естествена светлина, така и светкавици, за получаване на по-драматични кадри. По този начин могат да се правят снимки в по-тъмни затворени пространства, които не са характерни за на бохемският стил. Класическият стил на заснемане е особено подходящ когато има подчертан цветен мотив на сватбата – пъстра украса или наблягане например на лилаво, синьо или жълто в съчетание с бяло. При този стил са подходящи и елегантните бижута и аксесоари, стилната прическа и изискана сватбена рокля. Класическите цветове са нашия основен стил на снимане. Него можете да го изберете и в трите ни пакета: СТАРТ, ПРОМО и ЗЛАТЕН.

Разбира се, който и стил на заснемане да изберете, не трябва да се чувствате задължени да се придържате строго към особеностите на различните стилове. Също така и към двата стила е включено и ретуширане.

Ако се колебаете с избора си, ние сме винаги насреща за въпроси и съвети. Харесайте нашата Фейсбук страница, това ще ни накара да се почувстваме специални.