Най-гледаният сватбен трейлър за 2019

През 2019г. имахме честта да станем част от много прекрасни, лични и красиви сватби, като за нас беше истинско удоволствие заснемането и обработката на всяка една от тях. Историята на всяка двойка бе невероятна и уникална, а ние се постарахме да я разкажем по най-добрия начин. Това са трите най-гледани сватбени истории за 2019 година.

Сватбен трейлър номер 3

Трето място се заема от сватбения трейлър на Иванина и Красимир – сем. Пашунови. Във Facebook видеото достигна приблизително 5 000 преглеждания, а в YouTube до момента има над 300 преглеждания. Всяка една двойка получава безплатен онлайн фотоалбум с избрани кадри, с което целим да разкажем цялата история на прекрасния сватбен ден с подбрани моменти. Може да разгледате техния сватбен албум. Благодарим на семейство Пашунови, че ни се довериха в най-специалният си ден!

Сватбен трейлър номер 2

На второ място по гледания се класира сватбения трейлър на Николина и Иван – сем. Маринови. Във Facebook то получи 12 000 преглеждания, а в YouTube над 1 200, като се класира на първо място за най-много гледания в YouTube за 2019г. Техният сватбен трейлър получи над 100 харесвания. Благодарим на невероятно забавното семейство, което ни направи част от техният специален ден! Разгледайте техният сватбен албум.

Сватбен трейлър номер 1

На първо място с над 40 000 преглеждания във Facebook и над 1 000 в Youtube – това е сватбения трейлър на София и Румен – сем. Еремиеви. Тяхното сватбено видео беше харесано над 300 пъти и в двете платформи. Ние искрено им благодарим, че ни направиха част от техният невероятен сватбен ден! Може да разгледате техният сватбен албум.

Това бяха трите най-гледани сватбени трейлъри за 2019, а ние нямаме търпение за класацията за най-гледаният сватбен трейлър за 2020.


Разгледайте нашите сватбени пакети. Харесайте нашата Фейсбук страница, това ще ни накара да се почувстваме специални.